perjantai 1. toukokuuta 2020

Vappu 2020 jää muistoihini, jotka säilyvät vielä kuolinvuoteellani

Vappupäivä 2020, ja vaikka perinteet katkesi monen osalta, kun on kokoontumiskieltoja ei voi osallistua Turussa Vartionvuoren mäen vappupiknikille. Eilinen vappuaatto kului itselläni humaaneissa merkeissä minisikareita poltellen, keskeneräisen palapelin kasaamisessa, ristikoiden ratkonnan parissa ja pelasin Kid Icarusta Nintendo Switch Litellä. Kuuntelin samalla Radio Suomen vappuiltaa, johon ihmiset soittivat vitsin kerronnan muodossa, ja jossa soitettiin huumorimusiikkia. Sieltä tuli kappaleita, joita en ollut aiemmin kuullut.

Vappupäivän 2020 Turun Sanomat uutisoi myös, että "Vappu 2020 jää muistoihin", ja valokuva Turun ydinkaupungilta antoi sen informaation itselleni, että turkulaiset noudattavat valtion vallan ohjeita melko hyvin siitä päätellen, että väkeä ei ollut paljon liikenteessä.

Tänään vappupuhettakin voi kuunella verkon ylitse, ja vasemmistoliiton Facebook-kanavalla julkaistaa kello 14:00 eteenpäin ensiesityksenä vappu 2020 -videotervehdykseni kanavan seuraajille, ja eilen illalla kyseisen postauksen tykkääjiä oli 14 kappaletta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti