sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Tänään hallituksen tiedostustilaisuus rajoitusten purkamisista?

Eilen 03.05.2020 Suomen valtion istuva hallitus neuvotteli yömyöhään uutisten mukaan, ja tänään maanantaina pitäisi mahdollisesti olla sitten tiedotustilaisuus koskien Koronakriisin rajoitusten purkua ja mahdollisten lisärajoitusten toimeenpanemista ja tiedottamista.

Amerikassa New Yorkissahan kansalaiset olivat lähteneet ulkoilemaan sankoin joukoin hyvän sään salliessa hyvän kevätulkoilusään, ja meillä Euroopassa trendi näyttäisi olevan se, että valtiot pikkuhiljaa alkavat purkaa rajoituksia, ja esimerkiksi Italiassa ravintoloista ihmiset pääsevät tilaamaan kotiin ruokaa.

Saa nähdä, seurako Suomi muun Euroopan trendiä, avaako Suomikin pikkuhiljaa yhteiskuntaansa lähemmäksi nk. normaali-olosuhteita, että kansalaiset pääsevät viettämään tavallista arkeaan, ja kuinka käy kokoontumiskiellon. Purettaessa 10:n hengen kokoontumiskielto se mahdollistaisi joidenkin kotimaisten palloilusarjojen kesäkauden toteutumisen, pesäpallosta on puhuttu mutta itseäni kiinnostaa FC Interin matseissa käyvänä jalkapallon ystävänä Veikkausliigan kohtalo. Saksahan teki päätöksen, että Bundesliiga jatkuu nyt toukokuussa.

Rajoituksia, jos ei jatketa, viimeistään 14.05.2020 osa puruista vanhentuu, ja ravintolasulut on päällä toukokuun viimeiseen päivään.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti