maanantai 27. huhtikuuta 2020

Marinin hallituksen poliittiset toimet estää Korona-viruksen expotentiaalisen kasvun

Aloitin tämän blogin artikkelilla tietokonemallinnuksellani virusten leviämisestä. Se, että kasvu ei käytännössä ole expotentiaalista Suomessa, johtuu pitkälti valtion hallinnon aikaisesta vaiheesta ryhtyä poliittisilla toimilla ehkäisemään suomen kansalaisten terveydentilaa, jotta kuolema ei korjaisi niin useita.

Riskiryhmien karenssit, kokoontumisrajoitukset yms.toimet ovatkin ihan paikallaan, ja en osaa sanoa, milloin on oikea hetki alkaa purkamaan rajoituksia. Rajoitukset pitää ennen pitkää purkaa, mutta asteittain, joloin taas ainakin jonkin aikaa tilastot lähtevät Suomessa esiintyvien Korona-tapausten osalta nousuun.

Docventures -Korona-dokumentit jälkiliukkailla kuuntelin Helsingin Yliopiston professorin mielipidettä rokotuskysymyksessä, ja hän totesi, että voi olla että parin vuoden päästä meillä voi olla vasta-rokote kansalaisille saatavilla. Teoriassa ajateltuna, ja oikea algoritmi olisi alkaa purkamaan astettain sitä mukaa rokotteen markkinoilla olon jälkeen Korona-casea sitten, kun ihmiset ovat saaneet rokotteen, ja ne, jotka ovat jo sairastaneet ja selvinneet kyseisestä viruksesta, heillä olisi ulkonaliikkumis, sekä -ystävien ja kavereiden tapaamismahdollisuus, koska toista kertaahan ihminen ei käsittääkseni voi saada tartuntaa.

En ole perehtynyt valtion hybridi-ohjelmaan, jonka mukaan asiantuntija-lausuntojen lisäksi valtion hallinto elää ja toimii kansalaisten terveyden eteen tässä tilanteessa, mitä olen seurannut päivittäin uutisointia liittyen tähän Korona-caseen.

Luottoni on 100% Sanna Marinin hallituksen toimiin myös tässä terveyskriisissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti