keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Etä-wappu 2020 – Here we Come!


Me tulemme taas… tosin perinteitä rikkoen tänä vappuna 2020. Lukiosta pääsyvuoden 2002 jälkeen en ole jättänyt yhtään vappua viettämäni omin perinteisine menoineen. Olen osallistunut hyvässä seurassa TYYlikäs Vappu Turun Yliopiston Ylioppilaskunnan järjestämiin vappurientoihin, jotka perinteisesti ovat alkaneet vappuaattona kello 18.00 ylioppilaskunnan puheenjohtajan puheella museonmäellä, ja lakin päähänpainon jälkeen ihmismassa siirtyy patsaan lakitukseen jokirantaan.

Perinteinen vappupäivän Vartiovuoren vappupiknik valtiovallan kokoontumiskiellon seurauksesta sekin jää viettämättä tänä vappuna, joten täytyy aloittaa uusia tapoja viettää vappua, joista osa ehkä ajan mittaan muodostuu uusiksi perinteiksi.

En kuitenkaan toivo mitään perinnettä 100%:sta etävapusta muodostuvan, jotain pysyvää varmaan siitäkin jää, mutta mitä, vaikea sanoa vielä, en ole tulevaiuuteen näkevä ennustajaukko.

Siinähän se menee vuokra-yksiössäni sinkku kun olen, kun ei ole löytynyt tuota parisuhdetta, parempaa puoliskoa vakituikseksi seuraksi rinnalle, vaikka välillä kaipaan naisen näkökulmaa keskusteluun ja ajatuksiini fyysisen läsnäolon muodossa. Pitäisi kyllä olla pirttihirmu tuossa lieventämässä yksinäisyyteni tunnetta. Siis Netissä roikkuen tämä vappu ja seuraten uutisvirtoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti